prijzen onder voorbehoud

een veilig idee!

Scooter

Vanaf 1 maart 2010 moet u voor het halen van uw brommer rijbewijs naast het huidige theorie-examen voor de brommer ook slagen voor een praktijkexamen.

Het praktijkexamen is ingevoerd om het aantal ongelukken met brommers scooters en brommobielrijders te verminderen en de veiligheid te vergroten

Als u uw theoriecertificaat heeft gehaald, mag u beginnen met rijlessen bij een rijschool. Dit is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden. Tijdens de rijlessen moet u het theoriecertificaat bij u hebben.

Het praktijkexamen brommer geldt voor alle soorten brommers, met uitzondering van de brommobiel. Het brommer praktijkexamen duurt 45 minuten. U moet het examen afleggen op een brommer geen examen doen op een snorfiets. De brommer moet 2 spiegels, een kenteken en een L-bord hebben. Het is verplicht om tijdens het examen een goedgekeurde helm te dragen. Het dragen van beschermende kleding wordt aangeraden, maar is niet verplicht.

De examinator volgt u op een eigen brommer en geeft via een portofoon routeopdrachten. Hij beoordeelt of u veilig en verantwoord rijdt. Ook kijkt hij of u de bromfiets voldoende beheerst.

 

PRIJZEN:

·         Theorie-examen                                                           €   42,50

·         Praktijklessen                                                               €  42,00

·         Praktijkexamen  incl . 60 min. Voorrijden                    € 250,00

_____________________________________________________________

Scooter Pakket                                                                               € 460,00     

 

Wilt u meer weten over deze rijopleiding??

Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op;of  E-mailen

Tel: 020 - 6853100


Email: info@rijschoolbuis.nl